Menu

100 szóban Budapest

100 szóban Budapest

2020. október 21., 19.00

Margitszigeti ásványvíz-palackozó
Előadják:
Bárnai Péter, Boncsér Sára Luca, Szabó Benedek, Závada Péter
Közreműködik:
Czitrom Ádám – gitár, Ajtai Péter – nagybőgő, Szelevényi Vito – trombita, Cseke Dániel – szaxofon, Szelevényi Ákos – szaxofon, ütőhangszerek, Miklós Szilveszter – dob
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Mindspace Nonprofit Kft.-vel közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 1500 Ft

Margitszigeti ásványvíz-palackozó

Schulek Frigyes sétány

> i

Gyógyüdülő a tölgyek alatt 
Fotó: Zsuffa Zsanna

100 szóban Budapest

Gyógyüdülő a tölgyek alatt

Idén sok minden történt, de semmi sem úgy, ahogy szokott. A 100 szóban Budapest pályázat is rendhagyó módon, nyár végén startolt, még éppen jókor ahhoz, hogy határidőre a vállalkozó kedvű városlakók száz szóba sűríthessék mindazt, ami az év során Budapestről szavakba kívánkozott.
A novemberi eredményhirdetést megelőzően az idei zsűri tagjai – Boncsér Sára Luca, Szabó Benedek és Závada Péter – nemcsak kiválasztják a legjobb történeteket, hanem a korábbi évek hagyományai alapján zenei kísérettel fel is dolgoznak néhányat.
A helyszín is kivételes, egy régi ásványvíz-palackozó üzem a Margitszigeten, ahol már jó ideje nem palackoznak semmit. Itt, a város közepén mindig csend van, és a nagy üvegablakokon keresztül más perspektívából tekinthetünk rá a nyüzsgő városra. Valahogy úgy, ahogy Arany János is tette a tölgyek alatt az itt eltöltött nyarak során.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.