Menu

Őszi Margó Irodalmi Fesztivál

Őszi Margó Irodalmi Fesztivál

2020. október 15., 16.00

Várkert Bazár
Támogatók:
A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Kultúrkombinát Kft.-vel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Partnerek: Bookline, De'longhi, Könyves Magazin, Nemzeti Kulturális Alap, Várkert Bazár, Volvo

Ingyenes program

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 355 7049

> i

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 
Fotó: Valuska Gábor / Margó

Őszi Margó Irodalmi Fesztivál

17.00 | Nagyszínpad
Bérczes László: Mucsi Zoltán
Mucsi Zoltánnal és Bérczes Lászlóval Scherer Péter beszélget

20.00 | Nagyszínpad
Jászberényi Sándor: A Varjúkirály – Nyugati történetek
A szerzővel Valuska László beszélget


A Várkert Bazár négy napra ismét az irodalom központja lesz az őszi Margó Irodalmi Fesztivál jóvoltából. Az olvasók megismerhetik a hazai és a világirodalom legjavát, és kedvükre válogathatnak a legújabb kötetek közül. Részt vesz a Margón a svéd Jonas Jonasson és a finn Sofi Oksanen, új könyvével érkezik Háy János, Karafiáth Orsolya, Kiss Tibor Noé, Nyáry Krisztián, Rubik Ernő, Spiró György, Tisza Kata és Závada Pál. A program idén is változatos lesz: a könyvbemutatókat, portrébeszélgetéseket, szakmai, zenés és színházi programokat irodalmi városi séták és exkluzív hangoskönyv-bemutató egészítik ki, koncertet ad Minka x BernáthY x Karcis, a záróesten pedig Járai Márkkal és Bereményi Gézával találkozhat a közönség. A rendezvényen immáron hatodik alkalommal adják át a legjobb első prózakötetnek járó Margó-díjat.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.