Menu

Elfogadás Sütöde

Elfogadás Sütöde

2020. október 17., 17.00

NOS
Támogatók:
A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a NOS-sal közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ingyenes program

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

NOS

Hunyadi János út 23/a
+36 30 914 0835

> i

Joli 
Fotó: Mazzag Izabella

Elfogadás Sütöde

Debre Zsuzsa dokumentumfilmje

A dokumentumfilm főhőse, Jolika egy nap elhatározta, hogy az iskolából hazatérő gyerekeket frissen készített aprósüteménnyel vendégeli meg. A történet helyszíne Monor súlyos hátrányokkal küzdő, Tabánnak nevezett szegregátuma, melynek sütödéje csakhamar modellértékűvé vált.
Jolika és három telepi cigányasszony üzleti és cukrászképzésen, közösségi fejlesztéseken vett részt, majd egy év múlva megalapították az Elfogadás Sütödét. Ma már több mint heti 40 kg süteményt adnak el. Dolgoznak rendelésre, árulnak a piacon, és rendezvényekre is szállítanak süteményeket. Az Elfogadás Sütöde fenntartható, a közösséget támogató, annak példát mutató tevékenységével hosszú távon járul hozzá a szegregátumban élők szociális és munkaerőpiaci helyzetének javulásához.
A dokumentumfilm-vetítések előtt és után 10 és 18 óra között az Elfogadás Sütöde termékeit személyesen a sütemények készítőitől lehet megvásárolni a helyszínen.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.