×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Üdv a fedélzeten!

Üdv a fedélzeten!

2020. október 17., 16.00

Trafó Kortárs Művészetek Háza — Klubterem
Alkotók:
Eirini Sourgiadaki, Rubi Anna (We work hard on a big, big plan)
Fordította:
Fekete Ádám
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Trafó Kortárs Művészetek Háza és a MyMuseum Galéria közös programja.

Jegyárak: 900 Ft

A képzeletbeli hajó maximális befogadóképessége 30 fő.

Trafó Kortárs Művészetek Háza

Liliom utca 41.
+36-1 215 1600

> i

Üdv a fedélzeten! 
Forrás: Tanzhaus Zürich

Üdv a fedélzeten!

Eirini Sourgiadaki és Rubi Anna zürichi tanulmányaik során találkoztak, és 2015-ben hozták létre duójukat. A We work hard on a big, big plan (Keményen dolgozunk egy nagy-nagy terven) névre keresztelt formáció munkájában meghatározó szerepet játszanak a kísérletezés, valamint az interaktív történetmesélés speciális és újszerű, a közönség aktív részvételére számító formái.
Az Üdv a fedélzeten! egy hajókirándulás szimulációja, melynek során az utasok távoli, fel nem térképezett tengerek felé veszik az irányt. A nyílt vizet elérve azonban a narrációból, vetítésből, és az utasok mozgásából kialakuló tér változni kezd: a hajót érzetek, emlékek és egyre tágabb asszociációk hálója tölti meg. Eirini Sourgiadaki és Rubi Anna előadása elsősorban a közönség képzelőerejének stimulálására törekszik, sok humorral, játékkal, kreatív asszociációs technikákkal.

A produkció bemutatójára 2018-ban, a Tanzhaus Zürich SHOW-OFF programjának részeként került sor.

Magyar nyelvű előadás.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.