Menu

Vizin Viktória (ének) és a Jazzical Trio

Vizin Viktória (ének) és a Jazzical Trio

2020. október 14., 20.00

Várkert Bazár — Rendezvényterem
A trió tagjai:
Káel Norbert – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Lakatos „Pecek” András – dob
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 2500 Ft

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 355 7049

> i

Jazzical Trio 
Fotó: Pintér Ádám

Vizin Viktória (ének) és a Jazzical Trio

A rendkívül sokoldalú és az előadóművészi formákkal szívesen kísérletező mezzoszoprán énekesnő, Vizin Viktória Wagner-szerepek, valamint Judit (A kékszakállú herceg vára) és Carmen nemzetközi hírű előadója. Az Egyesült Államokban élő művész ezúttal egy különleges, a modern klasszikus zene és a jazz fúzióját megvalósító projektben vesz részt a Jazzical Trio társaságában.
Az itthon és külföldön is elismert zongoraművész, Káel Norbert és muzsikustársai Bartók táncjátékából kiindulva az eredeti darab rendkívül színes akkordjait és ritmikai megoldásait kötik össze a jazz elemeivel. A ciklussá formált kompozíció két hosszabb és nyolc rövidebb tételből áll, de a sorrend természetesen hűen követi A fából faragott királyfi történetét.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.